Надрукувати
Перегляди: 1093

У Сумах пройшов відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби, який завершив триденні змагання зі спортивної боротьби. 

Учасників змагань привітали очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО, начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ, віцепрезидент федерації греко-римської боротьби Сумської області Сергій ПОРОСКУН, Заслужений тренер України, директор КДЮСШ єдиноборств, головний суддя змагань Андрій АЛДАЄВ, майстер спорту України з вільної боротьби, директор ДЮСШ з вільної боротьби Роман СІТАЛО, Заслужений тренер України з боротьби самбо Оксана КВІТЧЕНКО.

«Радий бачити таких юних, але сильних спортсменів. Вітаю всіх учасників змагань. Сумська громада сьогодні завжди рада бачити спортсменів з різних громад, міст і областей. На змаганнях ви показали себе незламними та стійкими, як і наші захисники та захисниці. Вдячний нашим оборонцям за можливість проводити такі змагання сьогодні. Переможе спорт. Переможе майбутнє. Переможе Україна!» – звернувся до присутніх Олександр Лисенко.

У змаганнях взяли участь команди-учасниці з Путивля, Шостки, Конотопа, Бурині, представники спортивних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл Сумської міської ТГ.

«За підтримки влади громади, депутатського корпусу ми маємо змогу проводити змагання і підтримувати наших спортсменів. Вдячна учасникам за активність як і в змаганнях, так і загалом у спортивній діяльності. Висловлюю вдячність батькам наших учасників, їхнім тренерам та організаторам змагань», – зазначила Єлизавета Обравіт.

Організатори змагань – Сумська міська рада і відділ фізичної культури та спорту.

Відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби завершує триденні змагання зі спортивної боротьби, під час яких розіграли майже 50 комплектів нагород: 13 – з вільної боротьби, 10 – з самбо, 26 – з греко-римської боротьби. Загалом у змаганнях взяло участь понад 300 спортсменів.