005.jpg

У Сумах завершився дводенний чемпіонат міста зі спортивної гімнастики.

Як повідомила начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ, свої вміння демонстрували хлопці та дівчата 2009 року народження та молодше. Змагання проходили у двох гімнастичних залах: КДЮСШ № 2 і стадіону «Авангард».

Звертаючись до учасників змагань, заступник очільника Сумської міської ТГ Віра МОТРЕЧКО наголосила на важливості фізичної культури та спорту для формування особистості. Посадовець подякувала батькам юних спортсменів та їхнім тренерам за те, що підтримують і мотивують дітей, допомагають їм розвивати спортивний талант.

«Завдяки спорту формуються позитивні якості, які, безумно, стануть вам, юні спортсмени, в пригоді в подальшому житті. Дякую всім, хто, попри ситуацію в країні, сприяє розвитку дитячо-юнацького спорту в громаді», – сказала вона.

Голова федерації спортивної гімнастики Сумської області ректор СумДПУ ім А. С. Макаренка Юрій ЛЯННОЙ подякував організаторам змагань за їх проведення та запросив юних спортсменів після школи до вишу для здобуття вищої освіти спортивного спрямування.

Переможці та призери отримали від організаторів – міської ради та відділу фізичної культури та спорту – відзнаки, а учасники – особисто від депутата міської ради Максима ЗЕЛЕНСЬКОГО та фракції «Слуга народу», до якої він належить, – солодкі подарунки.