Надрукувати
Перегляди: 1296

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Сумській міській раді визначилася з датою їх проведення.

Вони відбудуться 16 січня в МЦ «Роматика» (вул. Героїв Сумщини, 3). Розпочнуться о 16:00.

До участі в установчих зборах запрошуються громадяни України віком від 14 до 35 років.

Це можуть бути:

Для участі в установчих зборах представники інститутів громадянського суспільства (ІГС) і навчальних закладів  мають надати ініціативній групі заяву про участь в установчих зборах; ухвалене в порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради; біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства з зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

Самовисуванці подають заяву про участь в установчих зборах; біографічну довідку з зазначенням прізвища, власного імені, по батькові, посади, місця роботи (за наявності), контактної інформації; підписний лист для збору підписів жителів сумської громади про підтримку кандидата (повинен містити не менше 30 підписів).

Документи для участі в установчих зборах можна принести особисто (вул. Харківська, 35; каб. 111; відповідальна – Інна СОЛОВЕЙ: (066)7486126) або заповнити реєстраційну форму, до якої в обов’язковому порядку прикріплюються скановані форми відповідних документів (для представників ІГС і навчальних закладів, для самовисуванців; відповідальні – Маргарита БІЛОДІД (095)6858314, Артем БОНДАРЄВ (095)1635928).

Дедлайн подачі документів – 28 грудня (включно).