003.jpg

У Сумах проходить чемпіонат міста з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 2012 – 2015 років народження

З проведенням змагань учасників привітали представники Сумської міської військової адміністрації та Сумської міської ТГ, депутати міської ради, багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів Європи й світу з вільної боротьби Катерина БУРМІСТРОВА. Вони побажали юним борцям наснаги, успіхів і багато перемог.

«Насамперед хочу подякувати нашим захисникам і захисницям, котрі, наче щит, захищають нас від ворога та дають змогу проводити ось такі змагання. Відрадно бачити, що у нас підростає покоління, котре демонструє ворогу, який вломився у наш дім і намагається нас здолати, що ми сильні та незламні», – сказав начальник відділу з питань захисту та оборони Сумської МВА Валентин ПАЗУХА.

Голова депутатської фракції «Слуга народу» Артем КОБЗАР висловив вдячність колегам по депутатському корпусу за значну увагу розвитку фізичної культури та спорту, що дало, змогу, зокрема, проводити такі змагання. Він висловив сподівання, що в бюджеті громади на наступний також будуть враховані потреби цієї галузі.

На чемпіонаті представлені 12 дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Першість виборюють 148 учасників. Окрім юних борців Сум та області, зокрема Ромен і Липової Долини, змагаються спортсмени з Харкова та Харківської області.