002.jpg

У Сумах завершився чемпіонат України з хокею на траві в приміщенні.

До урочистої церемонії нагородження переможців долучились начальник Сумської МВА Олексій ДРОЗДЕНКО, депутати міської ради Вадив АКПЄРОВ, Віталій ЖИЛЕНКО та начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ.

Вони привітали спортсменів, які в рамках чемпіонату боролись за перемогу, а цього разу протягом трьох турів шість команд України виборювали право на чемпіонство.

У запеклій боротьбі перемога ж дісталась спотсменкам МСК з хокею на траві «Сумчанка».

Начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко подякував хокеїстам за їхню майстерність, з якою вони віртуозно вибрюють перемоги на змаганнях всіх рівнів: «Дівчат з МСК «Сумчанка» знають далеко за межами України. І це наша гордість! Своєю ж чергою ми, як влада, докладаємо зусиль, аби у Сумах були створені всі умови для тренувань, адже від цього також залежить якість гри. Нині ж вітаю вас з перемогою і бажаю підкорення нових спортивних висот».

Принагідно Олексій Дрозденко нагадав, що нещодавно сумські хокеїсти повернулись з Туреччини, де на Кубку європейських чемпіонів вибороли бронзові нагороди.

Головний тренер МСК «Сумчанка» Світлана МАКАЄВА окремо подякувала батькам спортсменів, які в такі тяжкі часи не позбавляють дітей занять спортом і приводять їх до секцій. Завдяки цьому, переконана Світлана Макаєва, підростає нова зміна вже знаним спортсменам.