Надрукувати
Перегляди: 1642

Як повідомляють в управлінні охорони здоров’я від початку літньої оздоровчої кампанії корисним відпочинком охопили майже половину дітей, що перебувають на диспансерному обліку.

Усього у міській дитячій лікарні оздоровили 475 дітей, з них у стаціонарі – 339 дітей, в денних стаціонарах – 136 дітей.

Триває оздоровчий період і в дитсадках міста. Малятам забезпечують достатню рухова активність, у дошкільних навчальних закладах проводять загартувальні процедури та демонструють дітворі лялькові вистави. Для розвитку дрібної моторики рук освітяни активно впроваджують практику гри з піском.

За інформацією відділу молоді та спорту, на відпочинок і оздоровлення на ІІ зміну в позаміський дитячий заклад «Зоряний» КП «Шляхрембуд» направлено139 дітей пільгових категорій.

Також здійснюють підбір і організацію направлення дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичних операцій, до табору «Дельфін» (с. Генічеськ, Херсонської області), групи дітей пільгових категорій на ІІ тематичну зміну до ДПУ «МДЦ «Артек»; ІІ оздоровчу зміну в наметовий табір «Сузір’я» (с. Курган Лебединського району) і краєзнавчо-історичну програму у форматі байдаркового сплаву.