005.jpg

Молодіжна рада при Сумській міській раді, запрошує молодь громади на тренінг «Участь молоді у прийнятті рішень у житті громади».

Протягом дводенного тренінгу, який пройде 5 – 6 жовтня, його учасникам розповідатимуть чому думка молодіжної спільноти важлива при ухваленні рішень у громаді; за допомогою яких саме інструментів активна молодь може долучитись до участі в житті громади; про роль молодіжних рад як платформи для впливу на рішення важливі для життя громади; молодіжну політику, її етапи та взаємодію молодіжних організацій з органами місцевого самоврядування.

«Це унікальна можливість для молодих людей віком 14 – 35 років дізнатися більше про свою роль у житті громади та вплив молодіжної спільноти на процеси прийняття рішень важливих для життєдіяльності громади», – зазначають організатори тренінгу.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватись.

Проєкт реалізує Nova United у рамках програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» у партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за фінансової підтримки ЮНІСЕФ та уряду Норвегії.