004.jpg

У Сумах майже 30 молодих людей почали стажування в органах місцевого самоврядування в межах проєкту «Молодь. Вплив. Громада. Зміни».

Під час установчої зустрічі учасники стажування дізнались від фахівців відділу молодіжної політики про організацію місцевого самоврядування в сумській громаді, структуру міської ради, завдання її виконавчих органів, а також поспілкувались із заступником міського голови Станіславом ПОЛЯКОВИМ. Посадовець розповів про власний шлях у владу, якими напрямками опікується, що змінилось в його роботі з початком повномасштабного вторгнення та відповів на запитання молоді.

Заступник міського голови подякував юні за, те, що вона залишається в Сумах і є активним учасником громадського життя. Станіслав Поляков порадив стажерам скористатись нагодою та збагатитись знаннями про місцеве самоврядування, а для цього бути старанними та не боятись запитувати, якщо необхідно щось уточнити.

Стажування проходитимуть 27 молодих людей з-поміж учнів і студентів. Впродовж двох місяців вони зсередини пізнаватимуть роботу міської ради та її виконавчих органів. Перед початком учасники пройшли інструктаж з охорони праці.

Стажування сумської молоді в міській раді – традиційне. Його організовує відділ молодіжної політики. Цього разу за сприяння партнерів у межах проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Молодь. Вплив. Громада. Зміни». Його реалізує ГО NOVA UNITED у партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив» за програмою «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» за фінансової підтримки уряду Норвегії.