007.jpg

23-26 вересня у Сумах відбудеться молодіжний патріотичний табір в рамках освітнього проекту «Курс Вільних Людей».

Захід проводить громадська організація «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за сприяння Міністерства молоді і спорту України.

Курс Вільних Людей – це захід для активної молоді, яка хоче вчитися, діяти і творити прагне змін у своєму оточенні та державі. Його програма спрямована на всебічний розвиток особистості, утвердження національних цінностей та активної життєвої позиції.

Учасниками табору можуть стати всі охочі віком від 16 до 24 років, які дійсно хочуть змінюватися та змінювати Україну. Як бонус, це чудова можливість відчути неймовірну атмосферу, відпочити та знайти нових друзів з різних куточків країни.

У програмі: лекції на теми націоналізму та громадської активності, дискусії, ділові ігри, перегляд фільмів, вечори біля багаття, смуги перешкод, спортивні та командні ігри.

«Цей табір можна назвати стартовою платформою для молодих людей, які хочуть в майбутньому займатися громадською роботою та розбудовувати нашу державу. Тим більше, що такий формат заходу є легким для сприймання», – зазначив співорганізатор проекту, член МНК Валерій П'ЯТАЧЕНКО.

Молодіжний патріотичний табір – це лише один із заходів «Курсу Вільних Людей». Далі на учасників чекатимуть практичні семінари та реалізації власних ініціатив.

Детальніше за посиланням або за тел.: (066)248 21 49 (Валерій).