Надрукувати
Перегляди: 1530

У Сумах оголошено конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету на 2017 рік.

Рішення про його проведення ухвалили члени виконавчого комітету 18 жовтня.

Відповідно до нього програми (проекти, заходи) інститутів громадянського суспільства, що подаються для участі у конкурсі повинні: пропагувати серед молоді здоровий та безпечний спосіб життя, розвивати неформальну освіту,сприяти утвердженню патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських життєвих цінностей у молодих людей.

Відділ у справах молоді та спорту, який є організатором конкурсу, буде перш за все підтримувати такі види діяльності, як: акції, ігри, конкурси, фестивалі, засідання круглих столів, дебати, семінари, збори-походи, семінари, тренінги, змагання, конференції, форуми, фестивалі, пленери, наметові табори, зльоти, марафони, походи, концерти, видання інформаційних матеріалів, виготовлення і розміщення соціальних роликів, фільмів.

Подавати конкурсні позиції можуть ті інститути громадянського суспільства, які були зареєстрованими в установленому порядку, не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Самі ж конкурсні пропозиції можна вже з цього четверга, 20 жовтня, по 18 листопада. Звертатися щодо подачі заявок можна щоденно, крім суботи та неділі, з 13:00 до 16:00 за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35.

Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження міського бюджету на 2017 рік.