004.jpg

Минулого тижня відбулись змагання з трьох видів спорту в залік міської спартакіади.

З 10 по 12 жовтня на спортивних майданчиках футбольного центру «Барса» відбувались змагання з міні-футболу серед команд юнаків професійно-технічних навчальних закладів

Переможцем стала команда Сумського центру ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, а призерами – команди Сумського центру професійно-технічної освіти та Сумського міжрегіонального вищого професійного училища.

У змаганнях із шашок, що тривали з 11 по 12 жовтня у приміщенні клубу інтелектуальних ігор СумДУ, серед команд вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації призові місця посіли представники СНАУ, СумДУ та СумДПУ ім. А. С. Макаренка, серед підприємств – ПАТ «Сумихімпром», регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та ПАТ «Насосенергомаш».

Із 11 по 13 жовтня чоловічі команди вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації на спортивному майданчику стадіону СНАУ з'ясовували, хто з них вправніший у футболі. У першій грі команда СумДПУ ім. А. С. Макаренка зіграла з господарями майданчика внічию – 1:1. У другому турі гра команд СумДУ та СумДПУ ім. А.С. Макаренка закінчилась із результатом 0:0. Рахунок підсумкового матчу, де зустрілись представники СНАУ та СумДУ, – 0:1.

У загальному заліку переможцем змагань стала команда СумДУ, а призерами – команди СумДПУ ім. А. С. Макаренка та СНАУ.