Надрукувати
Перегляди: 1871

Сумські школярі в інтерактивному конкурсі з основ здоров’я демонстрували знання в галузі безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Захід, організований і проведений Інформаційно-методичним центром спільно з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області, відбувся 27 жовтня на базі школи № 22.

Свої знання з безпеки життєдіяльності, цивільного захисту демонстрували команди учнів 7-8 класів шкіл № 7, № 5, № 8, № 11, № 19, № 20, № 22.

Учасники змагання долали ряд випробувань, запропонованих організаторами: згадували основні поняття предмета «Основи здоров’я» за допомогою «Абетки безпеки», аналізували відеосюжети мультсеріалу «Ну, постривай!», пропонували алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, перевіряли рівень знань у конкурсі «Вірю-не вірю», показували мистецтво перевтілення в «Екологічному Крокодилі».2

У творчому конкурсі міні-проектів («За здоровий спосіб життя», «Безпека на дорозі», «Безпека в побуті») команди показали по-справжньому цікаві інформаційні сторінки газет, де виклали свою позицію щодо умов збереження життя та здоров’я школярів.

За одностайним рішенням журі переможцем стала команда учнів школи № 5. Друге та третє місця посіли учні шкіл № 7 і № 11. Вони отримали грамоти та пам’ятні медалі.

Організатори заходу закликали всіх учасників конкурсу піклуватись про своє здоров’я, дбайливо ставитися до оточуючого середовища, пам’ятати про дії в надзвичайних ситуаціях.