007.jpg

У четвер, 24 листопада, в обласному центрі визначали кращого студента Сумщини.

Окрім головного переможця, визначали кращих і у номінаціях «спортсмен», «науковець», «громадський діяч», «медійник», «аналітик» та «програміст». Змагались студенти чотирьох університетів, а саме: СумДПУ ім. А. С. Макаренка, СумДУ, СНАУ та ГНПУ ім. О. Довженка. Кожен виш запропонував свого претендента на головний титул.

«Після завершення всіх етапів змагання, а це і дефіле, і презентація відеоролику, і конкурс талантів, журі все ж змогло визначитись із переможцем, яким стала Єлизавета НЕЩИМНА, студентка факультету педагогіки і психології ГНПУ імені О. Довженка. Проте хочу сказати, що всі учасниці великі молодці: талановиті, активні, розумні, гарні! Саме за вами майбутнє!» – прокоментував Олександр ЛИСЕНКО.

Як зазначила переможниця, участь у конкурсі дозволила їй проявити свою активну громадську позицію, творчість та потенціал, відкрила нові перспективи та подарувала незабутні враження.

«У нашому університеті діє дуже великий осередок активних студентів, і проводиться колосальна робота на чолі з молодіжним центром, і цей конкурс був непоганою нагодою, щоб спростувати стереотип про меншовартість провінційного вузу. Я з гордістю можу підписатися під кожним досягненням, які презентувала на конкурсі, бо це практичний результат роботи, яку я роблю вже 4 рік, а не штучне графоманське резюме для участі. Маю бажання працювати не тільки в межах міста і вузу, бо відчуваю в собі сили, щоб зробити багато корисного для своєї держави», – сказала Єлизавета Нещимна.

Переможниці вручили грошовий сертифікат.

А Олександр Лисенко нагородив за вагомий внесок у реалізацію молодіжної політики міста, активну громадську позицію та з нагоди Дня студента найактивніших представників студентства грамотами міського голови. Їх отримали Анастасія ЛЕВЧЕНКО, Марина ШАПОВАЛ, Михайло АНАНЧЕНКО, Дар’я КОЛЕСНІЧЕНКО, Сергій ВОЙТЕНКО, Даниїл НАУМОВ та Дар’я КРИВУЛЯ.