Надрукувати
Перегляди: 1560

У Сумах від сьогодні оголошено додатковий збір конкурсних пропозицій міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету у 2017 році.

Таке рішення ухвалили члени виконавчого комітету 20 грудня. Відповідно до нього впродовж тижня, до 27 грудня, відділ у справах молоді та спорту прийматиме конкурсні пропозиції від інститутів громадянського суспільства.

Заявки на участь у конкурсі відділ молоді та спорту приймає щоденно, окрім суботи та неділі, з 8:00 до 17:00, у п’ятницю з 8:00 до 16:00 (вул. Харківська, 35).

Подаватися на конкурс можуть ті інституту громадянського суспільства, які були зареєстрованими в установленому порядку не пізніше, ніж за один рік до оголошення проведення конкурсу. Таке рішення також сьогодні ухвалили члени виконкому, внісши зміни до додатку рішення виконавчого комітету від 16 липня 2016 № 431 «Про Порядок проведення міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету».

Раніше до участі в конкурсі допускались громадські організації, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.