004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО оглянув виконаний ремонт у комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа єдиноборств» Сумської міської ради.

 За час своєї діяльності спортивна школа досягла значних результатів. Підготовлено 1 майстра спорту України міжнародного класу, 5 майстрів спорту України, 78 кандидатів у майстри спорту України та 87 спортсменів першого розряду. Завойовано 28 медалей різного гатунку на чемпіонатах світу, 29 медалей на чемпіонатах Європи, 16 нагород на Кубках світу та 253 медалі на чемпіонатах та Кубках України.

Вихованці школи постійно входять до складу збірних команд України та гідно захищають її честь на міжнародних змаганнях. Саме тому депутати Сумської міської ради у 2016 році підтримали питання виділення 1 млн 240 тисяч гривень на ремонт приміщень та залів, у яких займаються юні спортсмени.

«Загалом у школі займається близько 500 дітей, при чому всі секції є безкоштовними», - наголошує начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО.

Олександр Лисенко зазначив, що дитячий спорт дуже важливий для міста та країни, тому міська рада буде створювати всі умови і надалі надаватиме підтримку таким установам.