006.jpg

Управління освіти і науки та кафедра управління Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького СумДУ організували та провели тренінгову програму «Менеджер ХХІ століття» у рамках «Школи майбутніх керівників».

Метою заходу було виявлення лідерських та менеджерських якостей, отримання практичних навичок роботи в команді, набуття учнями знань та вмінь, необхідних для успішної участі в суспільному житті, розвитку аналітичних, творчих здібностей старшокласників

Активну участь у тренінговій програмі взяли команди 13 навчальних закладів: шкіл № 2, № 4, № 6, № 7, № 9, № 10, № 15, № 17, № 21, № 22, № 24, № 29, гімназії № 1. Загалом – 71 учасник.

28 січня на кафедрі управління ННІ ФЕМ відбувся заключний етап «Школи майбутніх керівників», на якому учні презентували результати своїх конкурсних робіт за двома секціями: «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування».
У секції «Менежмент» І місце посіла команда спеціалізованої школи № 10, ІІ місце – спеціалізованої школи № 9, ІІІ місце – спеціалізованої школи I-III ступенів № 7.

У секції «Публічне управління та адміністрування» на І місце виборола команда загальноосвітньої школи № 24, ІІ місце – загальноосвітньої школи № 6, ІІІ місце – загальноосвітньої школи № 22.

Всі учні отримали сертифікати учасників «Школи майбутніх керівників», переможці – дипломи та цінні подарунки.

У секції «Публічне управління та адміністрування» за перемогу в діловій грі «Вибори мера» заохочувальними призами та грамотами СумДУ нагородили учня гімназії № 1 Ярослава САМСОНЕНКА та учня спеціалізованої школи № 17 Євгена РУНЧЕВА.