001.jpg

Правоохоронці та освітяни визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Участь у конкурсі брали хлопчики й дівчатка з усієї області, які змагались у трьох вікових категоріях, – від 5 до 9 років, від 10 до 13 років та від 14 до 17 років.

Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області щодня отримувало від юних митців малюнки, аплікації, фотографії та інші жанрові роботи, що вражали талантом і креативністю, дивували старанністю і посидючістю авторів та викликали хвилю позитивних емоцій.

Після тривалих дебатів та обговорень журі, до складу якого увійшли працівники Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області, Управління патрульної поліції у місті Суми та департаменту освіти і науки облдержадміністрації, визначили переможці та призерів. На них очікують подарунки. Також їхні роботи будуть направлені для участі у фіналі Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у травні у Києві.

Нагадаємо, Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» проводиться щороку з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу Національної поліції України.

Завдання творчого змагання – залучення дітей шкільного віку до вивчення Правил дорожнього руху і пропагування їх серед населення та однолітків,
закріплення знань з безпечної поведінки на дорозі, створення умов для творчої самореалізації учнів.

Організаторами конкурсу є Національна поліція України та Міністерство освіти і науки України. Він проводиться на добровільних засадах і є відкритим для учнів та вихованців дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів, дитячих будинків віком від 5 до 17 років включно.

Переможці та призери