Надрукувати
Перегляди: 1730

У середу,19 квітня, в Сумах відбудеться одноденний Форум «Я – молодий, я – мрію, я – працюю».

Мета заходу – створити майданчик для спілкування зацікавленої молоді із роботодавцями регіону, для обміну контактами із успішними фахівцями з різних сфер зайнятості та обміну досвідом з однолітками, які вже стали успішними.

Всі учасники матимуть реальний шанс познайомитись із роботодавцями та отримати пораду з працевлаштування.

Одноденний Форум «Я – молодий, я – мрію, я – працюю» відбудеться Конгрес-Центрі СумДУ (вул. Покровська, 9/1). Захід розпочнеться о 12:00. Вхід – вільний.

Учасники заходу долучаться до подіумних дискусій із питань працевлаштування за участі роботодавців і представників місцевого самоврядування, а також почують історії успіху від тих, хто знайшли себе у професії.

Молодь, що ще не визначилась із вибором професії, зможе пройти профорієнтаційний тест і взяти участь у майстер-класі із вдалої самопрезентації.

На «Ярмарку саморозвитку» буде представлено клуби та громадські організаціями, які допоможуть розкрити особисті таланти, а на «Ярмарку вакансій» – інформацію про вакансії.

Захід організований ГО «Рада молодих вчених» за допомоги управління молоді та спорту обласної державної адміністрації. Партнерами проекту є міський центр дозвілля молоді, СумДУ, районний центр зайнятості, Коаліція малого та середнього бізнесу Сумської області.

Також у рамках проекту «Я – молодий, я – мрію, я – працюю» проводиться соціологічне опитування молоді віком до 35 років для того, аби визначити та запропонувати шляхи вирішення проблем працевлаштування цієї категорії.

Опитувальник за цим посиланням