002.jpg

У середу, 19 квітня, в обласному центрі стартувало свято спортивної боротьби.

У рамках свята спортивної боротьби, яке триватиме три дні, з 19 по 21 квітня, відбудуться відкриті чемпіонати міста з греко-римської боротьби, боротьби самбо та вільної боротьби.

Привітати з такою знаковою подією учасників змагань завітали і почесні гості свята, серед яких були і перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО та начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО.

Володимир Войтенко побажав спортсменам вдалих змагань та нагадав, що сумська земля славиться своїми спортивними традиціями: «Нехай сьогодні фортуна буде до вас прихильною. І пам’ятайте , що висот у спорті ви досягнете лише тоді, коли будете наполегливими, впертими і матиме волю до перемоги».

Перемоги кожному учаснику побажала і Віра Мотречко, яка закликала спортсменів бути гідними цього звання, ніколи не здаватися та завжди боротися до кінця. Адже ці якості, сказала Віра Мотречко, допоможуть не лише в спорті, але й в житті.

Потому урочисте відкриття свята спортивної боротьби продовжилося показовими виступами вихованців дитячих спортивних шкіл міста та Державного ліцей-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка.

Далі ж стартували самі змагання, за результатами буде визначено переможців у кожному із видів спортивної боротьби.