0010.jpg

11-12 травня на базі Державного позашкільного оздоровчого закладу санаторного типу «Ровесник» відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Про це повідомили у Інформаційно-методичному центрі управління освіти і науки.

Цього року продемонструвати свою вправність, витривалість та знання історії України зохотилися більше 150 учнів 8 – 10 класів, які представляли 19 шкіл міста.

Протягом двох днів старшокласники брали участь у конкурсах «Відун», «Впоряд», «Візитка рою», «Рятівник» та змаганнях з фізичної підготовки.

Завдання вимагали від учасників використання набутих ними знань, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни.

У підсумку перемогу святкували джури зі школи № 10. Другими стали учні шкіл №№ 9, 15 та 23. Третє місце поділили вихованці закладів №№ 1, 12 і 22.

Нагадаємо, Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») проводиться з метою розвитку військово-патріотичного виховання та спортивної підготовки дітей та учнівської молоді, забезпечення формування і розвитку соціально значущих цінностей, громадянських, моральних, психологічних і фізичних якостей у процесі виховання та навчання, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни.