0012.jpg

16 травня відбулась зустріч керівництва області та міста з чемпіонами та призерами чемпіонату Європи з грепплінгу, фіналу Кубка України з панкратіону та бронзовим призером чемпіонату Європи з карате Ігорем УГНІЧЕМ.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО подякував спортсменам за високі досягнення, за те, що достойно представили місто на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з грепплінгу, який проходив в кінці квітня – на початку травня у Сербії, збірна України, семеро з 17 членів якої – представники Сумщини, в загальному заліку посіла ІІІ загальнокомандне місце. В особистих заліках сумчани здобули одну золоту, дві срібні та три бронзові медалі. Загалом у змаганнях взяло участь понад 400 спортсменів із 14 країн.

У квітні у Вінниці у фіналі Кубка України з панкратіону, в якому взяло участь понад 250 спортсменів з 15 регіонів України, збірна Сумської області у складі 39 сумських панкратіоністів виборола І загальнокомандне місце.

А на початку травня в Туреччині на чемпіонаті Європи з карате, збірна України виборола шість медалей і посіла ІV місце у загальному заліку. Сумчанин Ігор Угніч виступав у розділі командне куміте та став бронзовим призером. За рішенням команди та тренерського складу завойований командою кубок був подарований нашому земляку. Це перша медаль в історії сумського карате з офіційних турнірів з карате WKF серед дорослих.