006.jpg

18-21 лютого в Сумах відбулись ігри 3-го туру клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед жіночих команд вищої ліги.

Протягом чотирьох днів у спортивній залі УАБС одинадцять команд з усієї України з'ясовували за прямокутними столами, хто сильніший.

Сумська команда «УАБС-Тріумф» виграла у дев'яти суперників: у дніпропетровського «Дніпра» 4:0, у херсонської «Буковини», «СОЦ» (Ізмаїл), «ХАРП» (Харків), «ДЮСШ-4 »(Запоріжжя),«КДЮСШ-4» (Харків) – 4:1, «ДЮСШ-1» СК«ЛІРС» (Львів) 4:2, «КДЮСШ-1/ЛОШВСМ» (Сєвєродонецьк) 4:3 і було зараховано технічну перемогу над командою «ВУФК» (Херсон), що не з`явилась на змагання. Сумська команда програла лише одного разу, але основному конкуренту за перше місце – «ДЮСШ-3» з Києва – 1: 4.

За команду виступали Влада ГЛОБИНА, Анастасія ПАНОВА, Тетяна СІГІТОВА, Анастасія ЄФІМОВА та Дар'я ДМИТРЕНКО. Тренують дівчат Володимир ХАВКІН, Валентин ВЕРБИЦЬКИЙ і Володимир ЛИКОВ.

Після перших трьох турів сумчани з 58 очками посідають друге місце. Лідер – столичні тенісистки – випереджають наших землячок лише на одне очко.

Заключний, 4-й тур, відбудеться 26-30 квітня у Києві.