Надрукувати
Перегляди: 2332

У Сумах триває набір охочих на дводенний тренінг «Написання проектів. Проектний менеджмент». Такий організовує міський Центр дозвілля молоді.

До участі запрошуються представники громадських організацій, органів студентського самоврядування та молодіжних активістів Сум, діяльність яких пов’язана з реалізацією молодіжної політики міста.

«Сьогодні існує безліч можливостей для громадських організацій реалізувати молодіжні проекти в м. Суми як за кошти іноземних донорів, так і за бюджетні кошти. Але не всі ініціативні групи, що юридично оформили свою діяльність інституційно спроможні і мають необхідні знання та досвід щодо фандрайзингу, написання проектів, механізмів фінансування та звітності за проектом», - говорить директор Центру Марина ПОПАТЕНКО.

У цьому році виконавчий комітет Сумської міської ради планує провести конкурс проектів серед інститутів громадянського суспільства щодо на реалізацію молодіжних ідей з фінансуванням 500 тис. грн.

Відтак, аби забезпечити якісний рівень проведення такого конкурсу та ефективне використання бюджетних коштів, а також підвищити рівень молодіжних громадських організацій з навичок підготовки та реалізації проектів і було ініційовано проведення тренінгу «Написання проектів. Проектний менеджмент».

Навчання проходитиме 6-7 лютого. Про місце проведення буде повідомлено додатково.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням