005.jpg

Провідні спортсмени міста та їх тренери з панкратіону, учасники чемпіонату Європи, що проходив в м. Бріндізі (Італія) отримали Почесні відзнаки міськради та грамоти міського голови під час чергової сесії міської ради 21 червня.

 Почесну відзнаку міської ради «За майстерність» за підготовку спортсменів високого рівня, вагомі досягнення в спорті та значний особистий внесок у розвиток панкратіону в місті Суми отримали: тренер – викладач обласної дитячо-юнацької спортивної школи, Заслужений тренер України Володимир ГОРДІЄНКО; доцент кафедри теорії та методики СумДПУ ім. А. С. Макаренка, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України Сергій ЧЕРЕДНІЧЕНКО; тренер – викладач комплексної дитячо-юнацької спортивної школи єдиноборств, Заслужений тренер України Євгеній ЗЕРНОВ.

За вагомий внесок у популяризацію спорту в місті та успішний виступ під час чемпіонату Європи з панкратіону грамотами міського голови та сувенірною продукцією нагороджено заступника директора ДЮСШ «Спартаківець», члена збірної команди міста з панкратіону Олену СУШКО; студента СумДПУ ім. А. С. Макаренка, члена збірної команди міста з панкратіону Дениса НИКОНЦЯ; студента СумДПУ ім. А. С. Макаренка, члена збірної команди міста з панкратіону Альберта МОСЬПАНА; студента  машинобудівного коледжу СумДУ, члена збірної команди міста з панкратіону В’ячеслава МИХАЙЛІЧЕНКА; учня  школи №17, члена збірної команди міста з панкратіону Дмитра КОЛОМІЙЦЯ.

Нагороди спортсменам вручив секретар міської ради Андрій БАРАНОВ. Він подякував кожному із них за те, що прославляють Суми не лише за межами регіону, але й країни.