002.jpg

У дитячому оздоровчому центрі «Чайка» ПАТ «Сумське НВО» стартувала ювілейна відпочинкова кампанія.

«Наш табір протягом шести десятиліть є місцем зустрічі старих друзів та пошуку нових, майданчиком, який розважає, згуртовує і навчає. Але, що найголовніше, дає змогу відчути повну свободу від шкільних турбот і домашніх зобов’язань, відволіктися від звичайного й зануритися з головою в захоплюючий світ пригод», – відзначив під час відкриття сезону директор ОДЦ «Чайка» Володимир ПАНЧЕНКО.

У найближчі місяці табір планує організувати динамічний відпочинок для майже тисячі сумчан віком від 6 до 15 років, серед яких буде малеча пільгових категорій, а саме: діти учасників АТО та з малозабезпечених сімей.

Увесь відпочинковий сезон супроводжуватиметься квестами, рухливими іграми на свіжому повітрі, незабутніми дискотеками, пізнавальними екскурсіями та творчими гуртками.

Для тих, хто прагне першим дізнаватися новини з «Чайки», виходитиме табірна газета, а також завантажуватимуться відеоролики на спеціальний канал у YouTube.

А днями стало відомо, що підвідомчий заклад Сумського НВО увійшов до трійки кращих дитячих таборів оздоровлення і відпочинку в Україні.