007.jpg

З 9 по 11 червня сумчани в складі збірної команди України взяли участь у чемпіонаті Європи з панкратіону, який відбувся в м. Бріндізі (Італія).

За підсумками першого дня сумчани серед кадетів та юніорів вибороли по чотири золотих, срібних та бронзових медалі. У особистому заліку чемпіонами стали Дмитро КОЛОМІЄЦЬ (ОДЮСШ), Альберт МОСЬПАН (ОДЮСШ єдиноборств), В’ячеслав МИХАЙЛІЧЕНКО (МКДЮСШ єдиноборств) та Владислав ЦІЛУЙКО (ДЮСШ «Старт»). Також були нагороджені Антон ГОЛОМІДОВ, Артем ЧОРНИЙ, Олександр ОДІНЦОВ, Олексій ПОДОЛЯКА та Олександр Костенко.

У другий день змагань було розіграно дванадцять комплектів нагород у розділі «Pankration Athlima». Змагалися дорослі та спортсмени категорії юніори. Чемпіонами серед сумчан стали Дмитро БАРАНОВ (вагова категорія 60 кг), Богдан ЛЕНДА (вагова категорія 71 кг), Олена СУШКО (вагова категорія 71 кг) – всі вони представники фізкультурно-спортивного товариства «СПАРТАК». Також призерами стали В’ячеслав Михайличенко (вагова категорія 66 кг), Олександр КОСТЕНКО (вагова категорія 66 кг), Кирило ГОРОБЕЦЬ (вагова категорія 71 кг), Денис НИКОНЕЦЬ (вагова категорія 60 кг).

Останній день змагань спортсмени боролись за правилами змагань повного контакту. Чемпіоном серед дорослих у ваговій категорії 60 кг став Денис Никонець (студент СДПУ ім. А. С. Макаренко), а срібло у сумчанина Дмитра Баранова. У ваговій категорії 71 кг срібну нагороду виборов Кирило Горобець. Призером в даному розділі також став В’ячеслав Михайліченка (СК «Спарта»).

Серед юніорів в ваговій категорії 77 кг золоту медаль виборов В’ячеслав Михайліченко, який переміг у чотирьох зустрічах. «Срібло» завоювали студенти СДПУ ім. А. С. Макаренка Альберт МОСПАН (вагова категорія 60 кг), Олександр Костенко (вагова категорія 66 кг) та Олександр Одінцов (в/к 71 кг), бронзову медаль виборов Олексій ПОДОЛЯКА.