002.jpg

Сумчани та гості міста святкували День молоді два дні поспіль.

Усе відбувалось у міському парку ім. Кожедуба.

У перший день, 24 червня, учасники свята мали змогу взяти участь у відкритому тренуванні з FitCurves, з йоги та пілатесу, танцювальному майстер-класі, випробувати себе у бамперболі.

Пізніше відбувся виступ місцевих рок гуртів. Хедлайнером першого дня свята став гурт «КАЙА», який зарядив позитивною енергетикою кожного слухача.

Другого дня, 25 червня відбувся фестиваль «Будь молодим», де можна було відвідати майстер-класи, подивитись на живі статуї, ходулістів і мімів, на виступи ВМХ-спортсменів, пограти у настільні ігри, поповнити запас фізичних сил у food-зоні. Працювала й дитяча ігрова зона.

Кожен гість свята міг зробити безкоштовне фото і забрати його на згадку, Ближче до вечора розпочалась конкурсна програма та концертно-розважальне шоу з виступами танцювальних колективів, вокалістів, місцевих рок-колективів. Спеціальним гостем свята був кавер-гурт з Києва «InMotion». Фестиваль завершився яскравим та запальним фаєр-шоу.

Свято організували міський центр дозвілля молоді, відділ у справах молоді та спорту, управління молоді та спорту облдержадміністрації, обласне відділення Національного олімпійського комітету.

Спонсорами та партнерами заходу виступили креатив-група аніматорів «Давай играть», студія йоги та пілатесу «Скайфіл», Артель Міф, кінотеатр «Планета-кіно», магазин «Український сувенір», Інтернет-магазин CompService.in.ua, дитячий розважальний центр «Лавина Кідз» та боулінг-клуб «Турбина», мережа жіночих фітнес клубів «FitCurves», клуб бамперболу «Jump», Афіша Суми, громадська організація «Молодіжне об’єднання «ExtremeStyle», Антикафе «ДОМ», Event-агентство «VIVAT!», гриль-Бар «Дикий Захід».