003.jpg

В урочистій обстановці міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав кращих спортсменів міста та їх тренерів зі значними спортивними досягненнями.

Він подякував кожному за те, що вони своїм прикладом пропагують здоровий спосіб життя та прославляють Суми і побажав нових результатів і досягати ще більших успіхів.

У відповідності зі списками Переможцям чемпіонатів Світу, Європи та чемпіонатів України з різних видів спорту очільник обласного центру вручив сертифікати на отримання стипендій міського голови.

Грамотою міського голови та книгою «Суми. Вулицями старого міста» за вагомий внесок у розвиток спорту, піднесення іміджу рідного міста та підготовку спортсменів вищих досягнень відзначили: головного тренера збірної команди України з футзалу серед спортсменів з вадами зору, доцента кафедри теорії та методики СумДПУ ім. А. С. Макаренка – Миколу ЧХАЙЛА; тренера збірної команди України з футзалу серед спортсменів з вадами зору, викладача кафедри теорії та методики СумДПУ ім. А. С. Макаренка – Ігоря КРАВЧЕНКА; тренера збірної команди України з футзалу серед спортсменів з вадами зору, викладача кафедри теорії та методики СумДПУ – Володимира ГЛАДОВА та збірну команду з футзалу – чемпіонку Світу та чемпіонка Європи серед спортсменів з вадами зору.

За вагомий внесок у популяризацію спорту в місті та успішний виступ під час чемпіонів Світу та чемпіонів Європи вручили подарункову продукцію членам збірної команди міста з футзалу серед спортсменів з вадами зору: Вадиму ЩВЕЦЮ, Максиму ФІЛЮ, Антону ГАВРИЛЕНКУ, Артему СЧАСНОМУ, Антону ГУМЕНЮКУ, Роману СКОТНІКОВУ, Роману ВАСИЛЬЄВУ.

Начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО привітала переможців та призерів чемпіонату Світу з бойового самбо: Віталія ЖИТНИКА, Дмитра КОЛОМІЙЦЯ, Артема ЧОРНОГО, Максима ВИСОЦЬКОГО, Вадима САМОЙЛЕНКА та Заслуженого тренера України Володимира ГОРДІЄНКА та вручила подяки відділу за високі досягнення в спорті та вагомий внесок у розвиток бойового самбо в місті Суми.

Нагадаємо, на початку серпня підписане відповідне розпорядження міського голови на отримання стипендій талановитими спортсменам міста. Стипендії було призначено на виконання програми «Фізична культура і спорт міста Суми на 2016 – 2018 роки» та відповідно до протоколу засідання комісії на призначення стипендії талановитим спортсменам. У другому півріччі 2017 року на забезпечення виплат стипендій в міському бюджеті передбачено кошти на загальну суму 230,4 тис. грн.