005.jpg

У Сумах коштом міського бюджету вперше організували відпочинок та оздоровлення молоді з інвалідністю.

27 осіб побували на четвертій зміні у санаторії «Ровесник», де мали належні умови проживання, якісне харчування та змістовне дозвілля.
Під час оздоровлення та відпочинку молоді люди з інвалідністю стали повноцінними учасниками святкових заходів, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Свіже повітря, активний відпочинок, позитивні емоції отриманні в ході оздоровлення надали здоров'я та наснаги.

На завершення зміни молодь із особливими потребами влаштувала концерт, за що глядачі дякували їй стоячи.

Перед від'їздом із санаторію кожен із відпочивальників отримав подарунок на згадку.

«Ми, батьки молоді з інвалідністю, висловлюємо щиру подяку Сумській міській раді за відпочинок наших дітей. Багато років для них це було нездійсненою мрією. Нарешті, в цьому році, вперше, наші діти мали змогу відпочити та оздоровитися. Хочеться подякувати тим людям, що особисто приймали участь у цих заходах, а саме: заступнику міського голови Альоні ДМІТРЄВСКОЙ, директору департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради Тетяні МАСІК, директору комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» Інні ГАЛІЧЕНКО, керівнику санаторію «Ровесник» Світлані ПАЛКІНІЙ», – зазначили по завершенню відпочинку батьки молодих людей із інвалідністю.