006.jpg

Гравчині Муніципального спортивного клубу «Сумчанка» поділились своїми враженнями від участі у Кубка європейських чемпіонів з індорхокею, який нещодавно завершився у Шотландії.

Про перебіг змагань дівчата та їхні наставники розповіли під час брифінгу 2 березня.

Зі змагань гравчині МСК «Сумчанка» повернулись з четвертим місцем. Проте це, зазначили їхній тренер Євген БОНДАРЕНКО і директор клубу Ірина ХАРЧЕНКО, надзвичайно високий результат.

Адже так само, як під час Чемпіонату світу з індорхокею, грали з найсильнішими командами, серед яких німкені та голландки.
І говорячи про те, що вдалось, а що не зовсім, Євген Бондаренко зазначив: «Результатом задоволені. Щодо суддівства, то це питання неоднозначне. Звісно, коли «Сумчанка» виходить на поле грати зі знаними світовими командами, то об’єктивності суддям дещо бракує. Та попри це, вважаю, що наші дівчата достойні вищих сходинок п’єдесталу і повсякчас це доводять».

Надалі, повідомив тренер МСК «Сумчанка», на дівчат чекатиме період фізпідготовки, потому ж – підкорення нових спортивних висот.

Заступник начальника відділу молоді та спорту Єлизавета ОБРАВІТ привітала спортсменок із успішним виступом і побажала дівчатам нових звершень під час наступних змагань.

Самі дівчата своєю грою також задоволені і говорять, що викладались максимально. І навіть те, що перші ігри під час Кубка вони не виграли, все ж боролись до кінця і вірили в перемогу.

І одну вагому таки здобули – гравчиню клубу Юлія ШЕВЧЕНКО було кращим гравцем, а також кращим бомбардиром турніру.