0010.jpg

У рамках реалізації грантового проекту Європейського Союзу «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради оголошує конкурс з пошуку виконавця робіт з технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20 м. Суми по вул. Металургів, 71».

Для підготовки цінової пропозиції, учасники конкурсу мають можливість ознайомитися за наступними документами:

  • Технічні рекомендації на виконання робіт з технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20 м. Суми по вул. Металургів, 71» (додаток 1);

Основні завдання Виконавця робіт з технічного нагляду:

Здійснення технічного нагляду за виконанням робіт з капітального ремонту об’єкта будівництва за наступними ЕЕ Заходами:

1) Заміна внутрішньої системи електропостачання «Старого корпусу».

2) Заміна освітлювальних приладів «Старого корпусу» та «Нового корпусу».

Загальний обсяг робіт також включає контроль за:

–  Виконанням монтажних та пусконалагоджувальних робіт в обсягах, передбачених проектною документацією та технічними вимогами.

–  Контроль за своєчасним вивезенням для утилізації сміття, що утворилося в результаті виконання робіт.

–  Оформленням виконавчої документації (загальний журнал робіт, акти на приховані роботи і т.д.) для подальшої здачі об’єкта будівництва в експлуатацію.

– Передачею Замовнику виконавчої документації, паспортів на обладнання, сертифікатів/паспортів якості на будівельні матеріали, інструкцій по експлуатації, та іншої документації необхідних для забезпечення експлуатації, обслуговування та ремонту змонтованого обладнання попередньо погодивши їх з підприємством що експлуатує даний об’єкт будівництва (в т. ч. технічні паспорти з гарантійними талонами).

– Надання щотижневого звіту

–  Участь у щотижневих нарадах.

Учасникам конкурсу-запиту цінові пропозиції з виконання робіт з технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20 м. Суми по вул. Металургів, 71» необхідно надавати Замовнику на електронні адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з обов’язковою копією на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

За роз’ясненнями щодо технічних рекомендацій та обсягу робіт з технічного нагляду можна звертатися до 29 січня 2021 року до контактної особи замовника – технічного експерту проекта Максимовського Олега Федоровича за телефоном +38 066 795 96 74, пн-чт з 8:00 до 17:15, пт з 8:00 до 16:00.

Кінцевий строк подання цінових пропозицій – 2 лютого 2021 року.

Вибір переможця конкурсного відбору – 3 лютого 2021 року.

Очікувана дата оголошення переможця конкурсу 4 лютого 2021 року. Усі учасники конкурсу будуть проінформовані щодо результатів конкурсу.

Технічні рекомендації