005.jpg

До відома громадськості та зацікавлених осіб доводимо, що Правовим управлінням Сумської міської ради розробляється проєкт рішення Сумської міської ради «Про Правила благоустрою Сумської міської територіальної громади».

Зміст Правил буде відповідати Типовим правилам благоустрою території населеного пункту, затвердженим наказом Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017  № 310, та буде розширений відповідно до вимог чинних нормативних актів.

Враховуючи, шо Правила встановлюють вимоги до благоустрою населених пунктів, щодо утримання територій об’єктів благоустрою, зелених насаджень, будівель і споруд, вимоги до санітарного очищення території та інше та розповсюджуються на велике коло суб’єктів, пропонуємо взяти участь у розробці Правил благоустрою Сумської міської територіальної громади шляхом надання пропозицій, які будуть опрацьовані під час підготовки проєкту рішення Сумської міської ради.

Окремо повідомляємо, що з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб після підготовки проєкт Правил буде оприлюднено на Інформаційному порталі Сумської міської ради (у відповідності до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»).

Пропозиції надсилайте на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на поштову адресу Правового управління Сумської міської ради: майдан Незалежності, 2.

За інформацією звертайтеся за телефоном: 700-632, 700-628.