Надрукувати
Перегляди: 3952

У зв'язку з листом т.в.о. начальника Сумського районного управління поліції ГУНП України в Сумській області Олега Володарського заплановане засідання відтерміновується. 

Дата та час проведення зустрічі буде повідомленно пізніше.

 

***

У четвер, 2 грудня 2021 року о 15:00 в залі засідань «Центру надання адміністративних послуг у м. Суми» (вул. Горького, 21) відбудеться зустріч Сумського міського голови з представниками ветеранських, волонтерських, благодійних громадських організацій, напрямком діяльності яких є захист прав та інтересів захисників України, а також представниками правоохоронних органів, військових формувань, які мають у своєму складі захисників України, для обговорення та надання пропозицій щодо створення Консультативної ради у справах захисників України, ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Сумському міському голові. 

Розпорядження міського голови «Про Консультативну раду у справах захисників України, ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Сумському міському голові»

Положення про Консультативну раду у справах захисників України, ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Сумському міському голов

Пропозиції можна надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.