Надрукувати
Перегляди: 2866

Відділ торгівлі, підприємництва, промисловості та захисту прав споживачів Департаменту інспекційної роботи запрошує представників бізнесу та фізичних осіб, які мають намір розпочати підприємницьку діяльність взяти участь в конкурсі стартапів (бізнес-ідей).

Метою конкурсу є відбір стартапів, інноваційних підприємницьких ідей для реалізації на території Сумської МТГ, які фінансуватимуться за рахунок коштів бюджету сумської громади і спрямовані на розвиток суб’єктів малого і середнього підприємництва, їх інвестиційної та інноваційної активності, просування вироблених ними товарів (робіт, послуг), результатів інтелектуальної діяльності на внутрішні і зовнішні ринки.

Учасниками конкурсу є фізичні особи, громадяни України віком від 18 років, зареєстровані на території Сумської МТГ, які мають намір розпочати підприємницьку діяльність; фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які планують здійснювати реалізацію стартапу чи бізнес-ідеї на території Сумської МТГ, зареєстровані на території Сумської МТГ та у відповідності до Порядку подали проєкт стартапу.

Перелік документів для участі у конкурсі за посиланням 

Документи приймаються до 14 листопада 2023 року включно за адресою вул. Британська, 21 кабінет 207.

Роз’яснення можна отримати за телефоном 700-654 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Умови проведення конкурсу визначені Порядком, затвердженим рішенням Сумської міської ради від 09 серпня 2023 року № 3995-МР