007.jpg

Агенція регіонального розвитку Сумської області повідомляє про можливість отримати фінансову підтримку для проєктів у сфері міжнародної ко-продукції від Міжнародного фонду ко-продукції (IKF).

Ця грантова програма спрямована на підтримку проєктів, що сприяють культурному обміну та співпраці між митцями різних країн. Основна мета програми - розвивати мистецькі ініціативи та сприяти налагодженню міжнародних контактів.

Грантова програма надає фінансування до 25 000 євро для реалізації творчих ідей. Подавати заявку можуть індивідуальні митці та художники, творчі колективи та організації, представники всіх напрямків мистецтва, включаючи візуальне мистецтво, перформанс, музику, театр, танець та літературу.

Фінансуванню підлягають: створення нових мистецьких робіт, спільні проєкти з німецькими митцями та організаціями, виставки, перформанси та презентації, резиденції та обміни між країнами.

Фінансування буде доступне для проєктів, які розпочинаються у 2024 році та мають максимальну тривалість 24 місяці.

Проєктна заявка повинна бути подана щонайменше за три місяці до початку проєкту. Бюджет має включати власне співфінансування або фінансування третьою стороною, фінансовий план має бути обґрунтований.

Програма має включати щонайменше один перформанс за межами Німеччини і щонайменше один в Німеччині.

Дедлайн подачі заявок: 1 вересня 2024 року.

Деталі програми та умови участі читайте за посиланням: https://shorturl.at/WAj78.