002.jpg

Шановні мешканці Стецьківського старостинського округу!

Триває громадське обговорення кандидатур на посаду старости. Громадське обговорення проводиться у формі опитування мешканців шляхом:

  • відвідування членами комісії місць проживання мешканців округу;
  • розміщення робочого місця членів комісії в приміщенні за адресою: с. Стецьківка, вул. Сумська, 20;
  • використання онлайн-платформи е-DEM («Електронні консультації»).

На жаль, вимкнення електроенергії та спекотна погода мали негативний вплив на серверне обладнання, на якому розміщується електронна платформа. Через це мешканці старостинського округу, як і мешканці інших громад, які користуються послугами системи, не мали до неї доступу понад добу.

З учора стабільна робота платформи відновлена і мешканці старостинського округу можуть нею користуватися для підтримки одного з кандидатів на посаду старости.

Звертаємо увагу, що робоча група з проведення громадського обговорення має повноваження щодо перевірки голосів мешканців для уникнення дублювання з паперовим форматом голосування та ідентифікації учасників голосування як виборців на території округу. Особливо це стосується результатів обговорення за допомогою електронної платформи.

Враховуючи, що подібне громадське обговорення проводиться вперше, просимо усіх учасників робити виважений та відповідальний вибір, від якого у майбутньому залежатиме й подальший розвиток округу.

 Робоча група з проведення громадського обговорення