007.jpg

У п’ятницю, 11 травня, в рамках відзначення Всесвітнього дня мігруючих птахів під гаслом «Об’єднання наших голосів для збереження птахів» у школі № 17 провели екологічний турнір «Є місце в нашім серці для птахів».

Учасниками екологічного турніру стали учні 7-Г класу.

Захід мав на меті розвивати активне, небайдуже ставлення до природи; обґрунтування необхідності охорони тваринного світу; виховання бережливого ставлення до птахів; розширення знань учнів про екологічні групи птахів, їх значення в природі та житті людини; також пробудження позитивних емоцій при виконанні дидактичних вправ; формування вміння вчитися, спілкуватися, працювати в колективі, знаходити спільну мову.

Школярі з цікавістю сприйняли даний захід, активно виконували творчі завдання, виявляли кмітливість та неординарність мислення.

До слова, щороку у другу суботу травня світ відзначає Всесвітній день мігруючих птахів. Цьогорічне відзначення проходило під егідою офіційного об'єднання двох найбільших у світі просвітницьких кампаній Всесвітнього дня мігруючих птахів і Міжнародного дня мігруючих птахів.