001.jpg

В бібліотеках Сумської централізованої бібліотечної системи відбулась низка масових заходів до Дня матері.

Так, в центральній міській бібліотеці ім. Т. Шевченка представлена виставка художніх творів учнів дитячої художньої школи ім.М. Лисенка «... За все, що маю, МАМО, дякую Тобі. За все, що маю і буду мати!».

В бібліотеці-філії № 16 вітали і вшановували своїх неньок вихованці дитячого садочку № 25 старшої групи «Веселка» на святі «Як сонечко, рідна матінка». Дітям розповіли про походження свята Матері, познайомилися з виставкою «Весна і мама – дві краплини сонця». Вихованці садочка прочитали віршики про маму, взяли активну участь у грі «Моя мама...» (яка?).

Діти залюбки послухали пісні про маму та переглянули відеоролик про мам та дітей.

Для вихованців старшої групи «Вишенька» дитячого садочку № 31 бібліотекар філії № 10 Наталія САВЧЕНКО провела поетичний струмочок «Мама,мамочка,мамуся!».

Молодші читачі бібліотеки-філії № 7 побажали своїми написами на сердечках і прикріпили їх на «дереві визнання» «Мамо, я тебе люблю!».

Бібліотекарі філії № 5 разом з своїми читачами відзначили найпрекрасніше свято – День матері. Ознайомили дітей з історією Свята, а самі діти читали вірші про рідну неньку, співали, грали на гітарі, танцювали. Свято пройшло в урочистій, затишній атмосфері.

Бібліотекар філії № 11 Ганна ДЕРМИЛЬОВА провела чергове засідання читацького клубу «Червона калина», яке присвятила Дню матері. Вона розповіла про історію свята Матері, а присутні – про своїх матерів. Учениця Валерія ЧЕРНЯКОВА привітала учасників заходу віршем. Святкували з квітами, з солодощами, з віршами та піснями.