006.jpg

Трьох хлопців, які постраждали в дорожньо-транспортній пригоді у Білорусі, сьогодні доправили літаком до Сум.

Зустрічали їх на рідній землі заступники міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ та Віра МОТРЕЧКО, головний лікар міської дитячої лікарні Святої Зінаїди Олександр ЄМЕЦЬ, представники обласної влади.

Одразу по прибуттю, прямо в літаку, хлопців оглянули фахівці обласної дитячої клінічної лікарні: нейрохірург, анестезіолог, ортопед, отоларинголог.

Після цього трьома автомобілями швидкої медичної допомоги їх доставили до даного медичного закладу, де їх оглянуть додатково.

За словами Олександра Ємця, стан всіх трьох є стабільно тяжким.

Принагідно головний лікар міської дитячої лікарні Святої Зінаїди повідомив, що нині в обласній дитячій клінічній лікарні лікуються і решта сумських школярів, один з яких повернувся з Білорусі потягом минулої п’ятниці, двоє – минулої ночі.

Нагадаємо, під час останньої сесії міської ради сумські обранці виділили з міського бюджету 1 млн грн. на матеріальну допомогу сім'ям, діти яких постраждали в дорожньо-транспортній пригоді у Білорусі.

Те, як ці кошти будуть розподілені, повідомив заступник міського голови Максим Галицький, наразі на стадії вирішення.

На тому, що міська влада і надалі опікуватиметься станом здоров’я хлопців, наголосила заступник міського голови Віра Мотречко.