002.jpg

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, у четвер, 31 травня, відбувся ІІ фестиваль «Маленькі сумчани».

Святковий захід пройшов за підтримки міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Парку дозвілля та відпочинку «Стріха».

Для гостей заходу, а це були діти, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, підготували насичену програму святкування.

Фестиваль відвідала й заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСЬКАЯ. Вона подякувала організаторам за чудове свято, привітала малечу з прийдешнім святом і побажала дітям головного – бути здоровими і щасливими.

«1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – це свято малечі та разом з тим, й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і кожного дня допомагає йти по життю, – зазначила під час свого виступу Альона Дмітрєвськая. – Діти – це найдорожче, що є у батьків. Тож, дорослі, зігрівайте батьківським теплом, увагою і ласкою наших маленьких діточок, допомагайте їм бути щасливими і відчувати радість життя».

Розпочався фестиваль «Маленькі сумчани» зі святкового концерту за участі дітей з особливими освітніми потребами спеціальної загальноосвітньої школи. Учасники демонстрували свої таланти – танцювали, співали читали вірші та гуморески.

Опісля концертної частини для малюків організували конкурс дитячих малюнків на асфальті, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. Діти не обмежували свою фантазію. Авторів найкреативніших і найцікавіших робіт відзначили подарунками. Також юних сумчан розважали іграми з аніматорами, потішили пінною вечіркою та дитячою дискотекою, і, звичайно, гостинцями.