Надрукувати
Перегляди: 1908

Зранку у центрі Сум відбулося масштабне розважально-ігрове дійство – свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та першого дня літа.

Організатором заходу виступило управління освіти і науки.

В. о. міського голови Віра МОТРЕЧКО у своєму виступі зазначила, що саме у дітях продовження українського роду, їм здійснення мрій і сподівань на краще майбутнє та підкреслила, що дорослі завжди мають прагнуть, щоб діти зростали здоровими і радісними.

«Дорогі наші дітки, від імені міського голови та себе особисто, вітаю вас із таким гарним святом – Міжнародним днем захисту дітей та першим днем літа. Сподіваюся, що ви виростите добрими, гарними, успішними людьми, а ми, дорослі, будемо вам у цьому допомагати, – звернулася до присутніх Віра Мотречко. – Бажаю всім добре провести літні канікули, відпочити від уроків і вчителів, набратися сил і прийти знов до школи з новими мріями, а ми, дорослі, обов’язково зробимо все, щоб вони у вас збулися».

До привітань приєдналися керівництво обласної ради, депутати міської ради Ірина ГУБСЬКА та Борис БОГОДУШКО.

Для дітей із пришкільних таборів спочатку провели у сквері Т. Шевченка концертно-ігрову програма під назвою «Привіт, літо!». Художні колективи Палацу дітей та юнацтва подарували присутнім своє мистецтво, а ігромайстри закладу – розважили цікавими забавами. Ведучі концерту разом із діточками заспівали декілька дитячих пісень. Різноманітні запальні танцювальні номери, пісні, цікаві ігри-масовки розважали як маленьких гостей, та і їх вихователів.

Опісля у Палаці дітей та юнацтва для малечі розгорнули ігрові майданчики та влаштували майстер-класи.