005.jpg

У Сумах обговорили текст Меморандуму про співпрацю між міською радою, управлінням патрульної поліції в м. Суми та громадськими організаціями.

До цього процесу долучились заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ, начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами Григорій БРЯЗКУН, представники управління патрульної поліції в м. Суми, Сумського центру розвитку місцевого самоврядування та громадських організацій. За словами Максима Галицького, наразі готовий проект Меморандуму, в якому викладені головні аспекти подальшої тристоронньої співпраці.

Серед таких: впровадження заходів, які сприятимуть формуванню позитивного іміджу поліції, втілення спільних проектів та ідей, до реалізації яких долучатимуть і громадськість. Всі присутні мали можливість висловитись щодо того, які ж саме пункти мають бути занесені до цього документа. Проте вирішити, що для того, аби більш грунтовно підготувати цей документ потрібно два тижні.

Текст Меморандуму про співпрацю між міською радою, управлінням патрульної поліції в м. Суми та громадськими організаціями має бути остаточно сформований до середини червня. Саме тоді його підписанти зберуться знову.