001.jpg

Письменник Михаїл ГРАНД із Дрогобича провів благодійну акцію, подарувавши бібліотекам України, в тому числі й Сум, 1500 примірників своєї нової книги.

Книгу автора «Завжди поруч» двома мовами отримали центральна міська бібліотека ім. Т. Шевченка, бібліотеки-філії № 1, № 2, № 5, № 6 та № 7, № 14, № 17 нову

Роман Михаїла Гранда «Завжди поруч» висвітлює сьогодення з різних ракурсів. Він про кохання та дружбу, про те, як не помилитися з вибором у важливий момент, як вірити у себе та йти до мети. У ньому порушуються актуальні проблеми суспільства.

«Поза сумнівом, що твори сучасної української прози користуються неабияким попитом у наших читачів – підлітків, молоді, дорослих. Тому надзвичайно приємно отримувати такі подарунки», – зазначають працівники бібліотек. – Дякуємо молодому автору за приємний подарунок для нас і наших читачів і сподіваємось, що таку чудову акцію підтримають й інші митці України».

Бібліотеки міста запрошують усіх охочих завітати і ознайомитися з творчістю сучасного українського письменника Михаїла Гранда.

Додамо, Михаїл Гранд (справжнє ім'я Михайло ГУБІЦЬКИЙ) – народився у Дрогобичі. Наразі навчається у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. І. Франка на історичному факультеті. Письменник працює в різноманітних жанрах, включаючи сучасну прозу, детектив, трилер, фантастику. У своєму молодому віці він є автором шести книжок. Дебютний роман «Deus ex machina» був написаний у віці 18 років. А вже через рік книга побачила світ. Протягом декількох місяців тираж (1000 примірників) був розпроданий. Друга публікація – «Зворотній відлік», 2013 рік. За мотивами книги написаний сценарій повнометражного фільму. Літературною діяльністю письменник почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста. З 2013 року він є членом Української асоціації письменників.