004.jpg

Представники міської влади привітали дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які нинішнього року закінчують заклади загальної середньої освіти.

Усього таких цьогоріч сім. Вітаючи дітей із закінченням школи, міський голова поцікавився, з якими результатами юнаки та дівчата закінчили школу та яку професію обрали. На майбутнє очільник обласного центру побажав випускникам надалі впевнено торувати життєвий шлях, реалізувати всі плани та задуми.

«Не стійте на місці, а рухайтесь уперед. Якщо потребуватимете нашої допомоги, не соромтесь, звертайтесь. Кожен із вас може розраховувати на мою підтримку», – сказав Олександр ЛИСЕНКО.

З напутнім словом до випускників звернулись також заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та начальник Служби у справах дітей Валерія ПОДОПРИГОРА. Вони привітали дітей із новою сторінкою в їхньому житті, побажали їм, аби отримані в школі знання стали запорукою вагомих здобутків у подальшому, а, найголовніше – щасливої долі.

Марія БУТЕНКО-ЦИГАНЕНКО від імені випускників подякували керівництву міста та Служби у справах дітей за всебічну пітримку, яку діти відчували протягом усіх років, поки були під опікою Служби.

З нагоди закінчення школи кожному випускнику з числа дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, вручили на згадку PowerBank.