002.jpg

Польсько-німецька співпраця молоді (ПНСМ) запрошує усіх, хто працює з молоддю в Україні, Польщі та Німеччині до участі у форумі Lviv Calling, що відбудеться з 12 по 16 вересня у Львові.

Метою форуму Lviv Calling є налагодження партнерства, пошук нових шляхів до співпраці та підтримка організаторів зустрічей знаннями у сфері методів неформальної освіти з планування та управління проектами.

Форум Lviv Calling скерований до активних аніматорів молодіжного обміну з України, Польщі та Німеччини, зокрема тих, хто організовує проекти, що підтримуються ПНСМ.

Програма заходу розроблена на основі попереднього досвіду ПНСМ у сфері тристороннього обміну з Україною, а також на основі результатів українсько-польсько-німецького форуму «Молодь в Україні», який проходив у 2017 році в Берліні.

Мови: українська, польська, німецька; також буде забезпечено синхронний переклад.

Кінцева дата подання заявки на участь: 20 червня 2018 року.

Вартість участі: 1500 грн. (включає в себе: чотири ночівлі в двомісному номері, харчування, матеріали, участь у туристичній та культурній програмі.) Польсько-німецька співпраця молоді повертає до 90% від вартості транспортних витрат та не більше 5 тис. гривень.

Детальні умови участі у форумі Lviv Calling та форма для реєстрації доступні за посиланням.