001.jpg

У вівторок, 12 червня, в центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбулось відкриття виставки робіт учениці дитячої художньої школи імені М. Г. Лисенка Карини РУДЕНКО «Кольорові мрії».

Карина Руденко – особлива дівчина, яка прагне всього і відразу, та зпоглинає в себе всі ті знання, яким навчають її викладачі дитячої художньої школи ім. М. Г. Лисенка.

До підготовки цієї виставки у юної художниці не було обмежень, тож кожна робота наповнена щирістю, душевною теплотою, позитивним світовідчуттям.

«Кольорові мрії» – назва, яка характеризує не тільки виставку, а й саму вихованку дитячої художньої школи імені М.Г. Лисенка – її мрії, задуми, настрої, сподівання, творчі роботи. На сьогоднішній день головною «кольоровою мрією» Карини є вступ до вищого навчального закладу з мистецьким напрямком та здобуття творчої спеціальності у майбутньому.

Відбувається виставка завдяки спільним зусиллям юної художниці, її батьків, директора дитячої художньої школи імені М.Г. Лисенка Олексію КУЗЬМЕНКО, викладачам: Тетяні АНТОШКІНІЙ, Дмитру БОЖЕНКУ, Олександру ЗАСТУПУ, Олександру ФЕДОРЕНКО, Аліні ІВГАТЬЄВІЙ, Сергію ЛЕБЕДЕНКУ та всьому педагогічному колективу закладу.

Виставка «Кольорові мрії» працюватиме до 1 липня.