007.jpg

Журі конкурсу, яке визначатиме кращу ідею пам’ятника Героям Майдану у місті Суми, збереться ще раз.

Сьогодні у конгрес-центрі ЦНАПу мало відбутись засідання журі конкурсу на визначення кращої ідеї пам’ятника Героям Майдану у місті Суми. Проте журі зібралось не в повному складі. Саме тому було вирішено перенести всі подані на конкурс роботи, а таких загалом 15, до управління архітектури та містобудування по вул. Воскресенській, 8А.

«Кожен, хто забажає подивитись ці роботи та висловити свою думку щодо них, матиме таку можливість. Ми залишимо книгу відгуків, які журі конкурсу візьме до уваги під час ухвалення рішення. Коли ж саме це буде, ми ще будемо визначатись», – повідомив начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ.

Присутній на зустрічі перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО зазначив, що хотілося б, аби цей конкурс зрештою відбувся.

«Вже потрібно обрати кращу ідею пам’ятника Героям Майдану, який символізуватиме переломний для нашої країни час. На який ми дивитимемось і згадуватимемо хлопців, які полягли на Майдані. Проте, разом із тим, ми розуміємо, що це процес підганяти не можна, адже створити монумент, який нагадуватиме людям про історичні події, дуже важко», – сказав Володимир Войтенко.