Надрукувати
Перегляди: 1269

У понеділок, 11 червня, головний спеціаліст відділу інвестицій та зовнішнього партнерства департаменту фінансів, економіки та інвестицій Анжеліка КОРЧАК взяла участь в Енергетичному Дні у форматі політичного діалогу на тему «Енергоефективність від ідеї до впровадження: як подолати часовий розрив?», що відбувся у Києві.

Захід був організований Асоціацією «Європейсько-українське енергетичне агентство».

Учасники політичного діалогу обговорили багато цікавих питань, зокрема: поточний цикл проекту енергоефективності – від ідеї до реалізації; вузькі місця «bottlenecks» у проектному циклі та шляхи їх оптимізації (чи можливо скоротити час на погодження, отримання дозволів, тощо); зниження ризиків на різних етапах проектного циклу; забезпечення якості реалізованих проектів та зведення до мінімуму вірогідності погано реалізованих енергоефективних заходів.

Завдяки високопрофесійним спікерам та тематично організованій цільовій аудиторії, дискусія отримала практичне значення. Всі коментарі будуть враховані для підготовки Позиційного листа та плану дій для вирішення обговорюваної проблеми.