006.jpg

Школа № 27 за результатами участі у програмі «Healthy schools: заради здорових і радісних школярів» отримала сертифікат на 25 тисяч гривень для обладнання STEM-лабораторії.

Дана програма реалізується в Україні Центром «Розвиток КСВ» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Інституту модернізації змісту освіти. Її мета – популяризація здорового способу життя та виховання корисних звичок серед школярів.

З квітня по травень за ініціативи Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за сприяння Mondelez International Foundation та інформаційного партнера – Інституту модернізації змісту освіти МОН України заклади освіти створювали проекти в рамках програми «Healthy schools: заради здорових і радісних школярів».

Загалом до програми долучились шість сумських шкіл: № 4, № 7, № 15, № 16, № 26 та № 27. Під час фінального етапу конкурсу, який відбувся у Києві в середу, 13 червня, учасники презентували власні напрацювання в рамках програми.

Проект, який підготувала школа № 27, отримав приз глядацьких симпатій, а за це – сертифікат на 25 тис. гривень. Призовий фонд буде інвестований у закупівлю обладнання для STEM-лабораторій у школах (STEM**: S-наука, T-технологія, E-інженерія, M-математика).

Всі учасники програми отримали заохочувальні призи, а головне – досвід презентації власної діяльності, спілкування з однодумцями та приємні враження від творчої атмосфери заходу.