001.jpg

На святкування завітали керівництво міста та області, працівники кооперативних організацій та підприємств, ветерани споживчої кооперації, члени споживчих товариств.

Звертаючись до учасників урочистостей, міський голова Олександр ЛИСЕНКО, подякував кооперативній спільноті за щоденну наполегливу працю, прагнення удосконалювати підприємницьку діяльність та підвищувати рівень соціально-економічного розвитку міста.

«Кожен із вас на своєму робочому місці виконуєте важливу роботу по всіх напрямках забезпечення життєдіяльності міста та області. Ви створюєте нові робочі місця, наповнюєте місцевий бюджет, сприяєте розвиткові підприємництва. Висловлюю глибоку вдячність за, те що ви працюєте на розвиток нашого міста. Велика подяка вашому керівнику Магомеду-Шаріпу ГАЛАЄВУ, якому вдається вправно, системно управляти вашою кооперативною родиною, – зазначив очільник Сум. – Вітаю зі святом, бажаю нових здобутків, невичерпної енергії, нехай повсякденна праця приносить вам задоволення, а всі розпочаті справи дають вагомі результати у подальшому розвитку споживчої кооперації».

Вітання на адресу кооператорів висловив також перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО.

«Вдячний всім за вашу справу. Ваша робота дуже значна для міста. Плідне співробітництво між кооператорами та владою гарантує загальний розвиток підприємства та вирішення низки проблем соціального характеру. Впевнений, що місцева влада і надалі буде всебічно підтримувати розвиток споживчої кооперації, а взаємини між владою і кооператорами так само будуватимуться на взаємоповазі та діалозі», – звернувся він до присутніх.

У продовження свята посадовці відзначили грамотами кращих працівників системи споживчої кооперації Сум.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня кооперації вручили Почесну грамоту міського голови Сергію КУЛИКУ та відзначили грамотами міського голови: Людмилу ЗИМОГЛЯД, Світлану НІКОЛАЄНКО, Олександра ОТРОЩЕНКА та Дениса КУЧМИСТОГО.

В інфраструктурі Сум важливе місце займають суб’єкти господарювання споживчої кооперації – ТОВ «Центральний ринок м. Суми», підприємство «Сумський виробничий комбінат», ДП «СУМИОПТТОРГ», Центральна харчова лабораторія, Сумський коледж економіки і торгівлі, де працює майже 400 працівників. Міські кооператори за минулий рік до бюджету міста перерахували майже 6 млн грн. податків.